slávky

Slávky jsou základem pro mnohá jídla s mořských plodů ve španělské, portugalské, francouzské, holandské, belgické a italské kuchyně. Jejich chuť je zvláštně kořenitá. Obsahují málo kalorií, minerální soli, železo, vitamíny A, B, C, D a bílkoviny. Podávají se bez i s lasturou. V Evropě se jich ročně spotřebuje přibližně 100 tisíc tun.

Varianty slova: slávka, slávce, slávek, slávkách, slávkám, slávkami, slávko, slávkou, slávku, slávky

Tip: Hledat recepty obsahující pojem slávky

Recepty obsahující pojem slávky

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena