Pečené slávky na borovicovém jehličí

Slávky v úpravě kreativního šéfkuchaře Gare Restaurants, Jana Kvasničky.


0.00x
30 min

Ingredience

500 gslávky
1 hrstborovicové jehličí

dresink

2 gsůl
20 gcukr moučka
1 gmletý bílý pepř
60 mlbílý vinný ocet
10 gdijonská hořčice
300 mlborovicový olej

Postup přípravy

Slávky očistíme od povrchových nečistot. Pokud jsou některé slávky otevřené, vyhodíme je, vždy používáme pouze ty zavřené. Než se vrhneme na samotné slávky, připravíme si dresink. V hluboké misce smícháme všechny ingredience kromě oleje a rozmixujeme je ponorným mixérem. Do rozmixované směsi poté pomalinku přimícháme olej. Troubu i s plechem rozpálíme na 220 °C, následně na plech vysypeme slávky s borovicovým jehličím. Takto pečeme, dokud se slávky neotevřou, což trvá přibližně 6 - 7 minut. Upečené slávky přendáme do misky, přidáme dresink, vše důkladně promícháme a můžeme podávat. Jako příloha se výborně hodí opečená francouzská bageta.
user-icon

autor office


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečené slávky na borovicovém jehličí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská
Kuchařky
Rudolf 2020

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena