Orientální koření se silným až nepříjemným česnekovým zápachem s nádechem vůně zázvoru, pepře a koriandru, ostré chuti, která se používá pouze v nepatrných množstvích, k podpoře trávení a jako prevence nadýmání.
Získává se ze zbytků rostliny "ločidlo čertovo lejno". Stonky statného, víceletého keře jsou useknuty těsně u kořene a mléčná kapalina, která vytéká na vzduchu tuhne v hnědavou voskovitou substanci, používanou pryskyřici. Dodává se v hrudkách, granulích nebo prášku a uchováváme ji v dobře uzavřených nádobkách. Osmažením ztrácí odporný pach po nakládaném česneku a získává příjemnější vůni.
Výluh je součástí worcesterské omáčky a některých dalších směsí koření. Koření používáme ke grilovaným rybám, masu, do luštěninových pokrmů, čatni, omáček, vždy ve formě prášku.