Tyto vynikající Hot dogy zpestří každou letní party. Doplněné o nakládanou okurku a křupavou cibulku jsou bezkonkurenční. Vyzkoušet je můžete s námi v tomto receptu krok za krokem.
Na Hot dogy budeme potřebovat 4 párky, 4 bagetky, kečup, hořčici, nakládané okurky, smaženou cibulku a bylinky na posypání.
Výdaje na 4 domácí Hot dogy vyjdou zhruba na 135 Kč.
Jak na šťavnatý domácí burger?
Pravý hamburger se dělá z hovězího, ideálně z hovězího plecka, které je samo o sobě šťavnaté a nedá se vysušit. Masu se pověnujte, ideální je doma čerstvě pomleté v mlýnku na maso (na hrubé zrno). Do masové směsi na burgry nepatří žádné vajíčko ani strouhanka, k ochucení stačí sůl a pepř, nikdy nepřebíjejte základní chuť masa kořením.
Langoše – odkud se vzaly a proč je Češi milují?
Langoš je nadmíru oblíbená pochoutka, která bývá neodmyslitelnou součástí nejrůznějších festivalů a letních akcí. Odkud pochází, na kolik způsobů se dají připravit a existuje i česká alternativa?
Bramboráky na sedm způsobů: Klasické, plněné uzeným i pečené v troubě
Bramboráky - česká klasika, která se neomrzí. Ale vyzkoušet tyto smažené placky na různé způsoby se rozhodně vyplatí. Naučíme vás bramboráky tradiční, plněné špenátem, doplněné houbami i fitness variantu z trouby.
Autor:Jitka Langeová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena