Pečeme bez mléka a vajec: Broskvový koláč krok za krokem

Pečeme bez mléka a vajec: Broskvový koláč krok za krokem

Sladké broskve a vláčné banánové těsto. To je skvělá kombinace na vynikající letní koláč.

841×

1) Příprava surovin.

Na koláč si připravíme 3 zralejší banány, 350 g polohrubé mouky, 200 g třtinového cukru, 100 ml oleje, 110 ml sojového mléka, 2 lžičky jablečného octa, balíček kypřícího prášku a 4 broskve. 

koláč
2) V míse smícháme polohrubou mouku, cukr a kypřící prášek do pečiva.

koláč
3) Banány oloupeme a tyčovým mixérem je rozmixujeme. 

koláč
4) Nyní do mísy přidáme mléko, olej, rozmixované banány a jablečný ocet.

koláč
5) Těsto pečlivě promícháme a nalijeme na pečícím papírem vyložený plech.

koláč

6) Broskve si umyjeme a nakrájíme na plátky a klademe na připravené těsto.

koláč

7) Koláč vkládáme do rozehřáté trouby na 180 °C a pečeme zhruba 40 minut. Před vyndáním z trouby ještě uděláme test špejlí, jestli se těsto nelepí.

koláč

8) Po upečení necháme broskvový koláč vychladnout a můžeme podávat. 

koláč

Ingredience na tento koláč vyjdou zhruba na 75 Kč. 

Vyzkoušejte také: 

Recept na krémový koláč s broskvemi krok za krokem

Další ovoce, které právě dozrává na zahrádkách, jsou broskve. Dnes si z nich podle podrobného FOTORECEPTU připravíme vynikající koláč.

Recept

Jahody v luxusním veganském podání: Jahodový tofu dort krok za krokem

Jahody jsou teď v kurzu a není nic lepšího, než si z nich upéct tento vynikající veganský dort. Krok za krokem vám ukážeme, jak na to.

Jahody

Skvěle vypadá i chutná: Veganský nepečený dort s malinami krok za krokem

Vynikající osvěžující dort, který je ideální do teplého počasí. Navíc je veganský a při přípravě nemusíte zapnout ani troubu. Krok za krokem vám ukážeme, jak ho připravit.

Skvěle

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena