Řadit podle
Filtrovat
5.0 3x
Recept na přípravu zvěřinové teriny se srnčím masem se slaninou, divokými bylinkami a pistáciemi, podávaná s karamelizovanou cibulí, okurkou a domácím chlebem.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.7 14x
Před 50 lety napsal humorista pan Achille Gregor půvabnou knížku receptů a milého povídání pod názvem "Muž v zástěře". I když jeho recepty odráží tehdejší možnosti zisku surovin, bylo by škoda, aby je zavál čas.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.3 97x
Pravá francouzská cibulová polévka pro dvě osoby.
ČÍST VÍCE30min | Polévky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 19 lidí
4.1 9x
Vynikající francouzská zeleninová polévka. Recept na krémovou smetanovou polévku vichyssoise s chutí kuřecího vývaru a zeleniny.
ČÍST VÍCE75min | Polévky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena