Zvěřinová polévka

Recept na polévku ze zvěřiny.


2.388x
75 min

Postup přípravy

Čočku přebereme, propláchneme a na dvě hodiny namočíme do studené vody. Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Zvěřinu očistíme, opláchneme, pokrájíme a v tlakovém hrnci vaříme asi 45 minut. Čočku slijeme a společně se zeleninou uvaříme v čisté vodě doměkka. Zvěřinu slijeme, do vývaru propasírujeme měkkou čočku spolu se zeleninou, přidáme hrst jemně nasekaného masa, ochutíme a podáváme. Zvěřinová polévka je skvělým předkrmem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zvěřinová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena