Černá zvěřina na česneku

Nenáročný recept na výbornou šťavnatou pečeni ze zvěřiny.


3.73x
120 min

Postup přípravy

Zvěřinu (nejlépe z kýty) hustě prošpikujeme na nudličky nakrájenou slaninou a česnekem.

Zbylou slaninu a máslo dáme rozehřát a na ně vložíme proslaněnou a osolenou zvěřinu. Pečeme asi 30 minut zvolna přikryté v troubě vyhřáté na 180 °C. Potom pečeni podlijeme vodou se lžící octa. Když zvěřina začne měknout, dopečeme ji zprudka do červena, přitom ji poléváme zakysanou smetanou.

Černá zvěřina na česneku je výborná s vařenými brambory.
user-icon

autor Jurajda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Černá zvěřina na česneku

Zpět na recept