Zvěřina Stroganoff

Maso má specifickou chuť zvěřiny a jeho příprava nezabere příliš času.


4.618x
30 min
5×

Postup přípravy

Maso z kýty nebo kotlety nakrájíme na delší nudličky. Opepříme jej, zakápneme lžící oleje a necháme chvíli uležet. Houby si očistíme a stranou podusíme.

Na wok pánvi rozpálíme olej a vložíme maso, které předtím lehce osolíme a poprášíme hladkou moukou. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a restujeme, až je maso měkké. Přidáme restované houby, kečup, hořčici a vše smícháme chvíli necháme společně povařit. Pak přidáme 1 šlehačku, krátce povaříme a dochutíme solí a pepřem.

Zvěřinu Stroganoff podáváme s hranolky nebo rýží.
user-icon

autor JanaK


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zvěřina Stroganoff

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká