Znojemská drůbeží játra

Pochoutka z drůbežích jater a okurčiček.


3.278x
35 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájímenadrobno. Játra podle potřeby očistíme a zbavíme zbytků cév. Chléb nakrájíme na kostičky. Okurky nakrájíme na plátky nebo kostičky. Záleží na tom, jak si kdo rád křupe.

Na pánvi rozpustíme sádlo a cibulku. Přidáme játra, orestujeme, podlijeme vodou, přidáme na kostičky nakrájený chléb a vše zakryté dusíme doměkka. Šťávu rozmícháme, vsypeme na kostičky nakrájené okurky, prohřejeme a dochutíme pepřem, solí, kmínem, popřípadě lákem z okurek.

Podáváme nejlépe s rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Znojemská drůbeží játra

Zpět na recept