Vaření.czReceptyŽiváňská s kuřecím masem

Živáňská s kuřecím masem

Chutná pochoutka připravená v alobalu podle osvědčeného receptu.


2.420x
60 min
2×

Ingredience

1 dlolej
2 kspaprika
4-6 ksbrambory
3 kscibule
4 ksrajče
20 dkganglická slanina
400 gkuřecí maso

podle chuti

sůl
tymián
grilovací koření
mletý černý pepř

Postup přípravy

Kuřecí maso si nakrájíme na medailonky, okořeníme solí, pepřem a grilovacím kořením. Maso zakápneme olejem a necháme odležet. Oškrábeme si brambory, které nakrájíme na kolečka, osolíme a posypeme tymiánem. K tomu si nakrájíme na hrubější kolečka rajčata, papriku, cibuli a na plátky anglickou slaninu. Na plát alobalu klademe nakrájené brambory, kuřecí medailonky, cibuli, rajčata, papriku a anglickou slaninu. Alobal přehneme, po stranách pořádně zatáhneme a dáme na plech. Živáňskou pečeme v troubě asi 40 - 50 minut při teplotě 180 °C. Živáňskou s kuřecím masem přendáme z alobalu na talíř, ale můžeme konzumovat i přímo z alobalu jako výbornou večeři.
user-icon

autor Renegene

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Živáňská s kuřecím masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena