Zelený chřest s cuketami

Lahodný chřest připravený s cuketou a holandskou omáčkou.


3.175x
30 min

Postup přípravy

Oloupeme dolní třetinu chřestu, konce odlomíme a chřest omyjeme. Cukety očistíme omyjeme a nakrájíme na hranolky.

Chřest zvolna vaříme zhruba 20 minut v osolené vodě a trochou cukru. Po čtvrt hodině přidáme nakrájené cukety, společně dovaříme, vše vyjmeme a dáme okapat.

Vychlazené máslo nadrobno pokrájíme. Holandskou omáčku připravíme podle návodu. Zašleháme do ní kousky másla, až se rozpustí.

Nakonec do omáčky vmícháme rajský protlak.

Na talíře upravíme zelený chřest s cuketami , omáčkou a podáváme.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelený chřest s cuketami

Zpět na recept