Zeleninové čatní

Jeden z mnohých receptů na čatní z Indie.


4.627x
120 min

Postup přípravy

Zelí, rajčata, papriky a cibuli nakrájíme najemno a prosolíme. Necháme odležet 24 hodin. Směs zeleniny dáme do velkého hrnce a přidáme všechny ostatní přísady. Pomalu dusíme, až do úplného vydušení šťávy. Zeleninové čatní plníme do dobře vymytých sklenic a horké zavíčkujeme. Sklenice otočíme dnem vzhůru a necháme vychladnout. Zeleninové čatní podáváme jako přílohu k masům.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninové čatní

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Indická

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena