Veganské kynuté preclíky

Recept na kynuté veganské preclíky s kmínem.


0.00x
75 min

Ingredience

těsto

400 gpolohrubá mouka
7 gsušené droždí
170 mlrostlinné mléko
80 grostlinné máslo (Alsan)
1 lžícetřtinový cukr
1 lžičkasůl

na potření

0.5 balíčkukmín
1 lžičkasůl
1 lžícerostlinné máslo (Alsan)

Postup přípravy

Do vlažného mléka nasypeme sušené droždí, přidáme lžíci cukru a necháme vzejít kvásek.

 

Do mísy prosejeme mouku, přidáme změklé máslo, kvásek, špetku soli a vypracujeme tuhé těsto, které se nelepí. Těsto necháme zhruba hodinu kynout.

 

Poté z těsta vyvalujeme válečky a motáme preclíky. Preclíky dáme na plech, potřeme máslem a posypeme solí a kmínem. Pečeme na 180 °C zhruba 20 minut.

 

6 báječných receptů na slané koláče

Slané koláče neboli quiche jsou typickým francouzským pečivem, které podáváme nejen jako chuťovku, ale také skvěle nahradí teplou večeři. Dají se připravit na sto způsobů, ale vsaďte s námi na jistotu, vybrali jsme pro vás 6 opravdu vydařených receptů.

6

 

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Veganské kynuté preclíky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena