Veganské kynuté preclíky

Recept na kynuté veganské preclíky s kmínem.


0.00x
75 min

Postup přípravy

Do vlažného mléka nasypeme sušené droždí, přidáme lžíci cukru a necháme vzejít kvásek.


 


Do mísy prosejeme mouku, přidáme změklé máslo, kvásek, špetku soli a vypracujeme tuhé těsto, které se nelepí. Těsto necháme zhruba hodinu kynout.


 


Poté z těsta vyvalujeme válečky a motáme preclíky. Preclíky dáme na plech, potřeme máslem a posypeme solí a kmínem. Pečeme na 180 °C zhruba 20 minut.


 


6 báječných receptů na slané koláče


Slané koláče neboli quiche jsou typickým francouzským pečivem, které podáváme nejen jako chuťovku, ale také skvěle nahradí teplou večeři. Dají se připravit na sto způsobů, ale vsaďte s námi na jistotu, vybrali jsme pro vás 6 opravdu vydařených receptů.


6


 


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Veganské kynuté preclíky

Zpět na recept