Zeleninové bochníčky

Hlavní jídlo, příloha i chuťovka. Recept na smaženou zeleninovou směs. Velmi dobré.


4.84x
45 min

Postup přípravy

Oloupeme si cibuli, nakrájíme nadrobno a osmahneme. Můžeme podle chuti přidat i plátky očištěného česneku. Přidáme mraženou zeleninu a dusíme asi 15 minut. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Salám nakrájíme na kostky a přidáme k ostatním osmaženým kouskům zeleniny. Poté stáhneme z ohně a necháme vychladnout. Přidáme žloutky, mléko, zahustíme moukou. Těsto na zeleninové bochníčky ochutíme solí, pepřem a vegetou. Nakonec ke směsi přidáme tuhý bílkový sníh a promícháme. V hlubší pánvi si rozehřejeme olej, vytvarujeme bochníčky a po obou stranách smažíme.
user-icon

autor Glejo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zeleninové bochníčky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena