Zeleninová směs z římského hrnce

Výborná rychlá večeře a chutná obloha k masu. Zajímavý recept.


3.76x
60 min

Postup přípravy

Brambory oloupeme, nakrájíme na hranolky. Květák, mrkev, zelí, cibuli očistíme a nakrájíme na kousky. Zeleninu můžeme kombinovat podle chuti a momentální nabídky trhu nebo na zahrádce. Vyzkoušela jsem i fenykl, zelené fazolky, brokolici i mangold. Vše je vynikající. A kdo má rád zajímavou chuť, může použít i trochu strouhaného zázvoru.

Zeleninu osolíme a opepříme, dobře promícháme a vložíme do římského hrnce. Teplotu nastavíme na 220 °C a pečeme asi 50 minut.

Zeleninovou směs z římského hrnce podáváme jako chutnou večeři nebo výbornou oblohu k různým masům.
user-icon

autor OlaSm


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninová směs z římského hrnce

Zpět na recept