Recept na řecký zeleninový nákyp. Pokrm je trochu náročnější na suroviny, ale za tu námahu stojí.
olej | |
3 ks | vejce |
1 ks | cibule |
400 g | rajče |
30 g | rajčatový protlak |
450 g | lilek |
200 g | čočka |
250 g | žampiony |
3 dl | bílý jogurt |
50 g | tvrdý sýr |
400 g | sterilovaná cizrna |
podle chuti | |
---|---|
česnek | |
sůl | |
petrželka | |
majoránka | |
tymián | |
rozmarýn | |
bazalka | |
bobkový list | |
mletý černý pepř |
autor 100
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena