Zelenina na svíčkovou

Vynikající zelenina ke svíčkové omáčce.


4.58x
45 min

Postup přípravy

Mrkev, celer, cibuli a petržel důkladně očistíme a nakrájíme na kostičky. Všechnu zeleninu dáme do pánve. Přidáme sůl, nové koření, ocet, cukr a podlijeme menším množstvím vody. Zeleninu na svíčkovou podusíme pod pokličkou do změknutí. Měkkou zeleninu necháme mírně vychladnout a rozmixujeme. Pak ještě povaříme a zahuštěnou pastu plníme do skleniček. Zeleninu na svíčkovou sterilujeme 20 minut na 90 °C. Poté používáme dle potřeby.
user-icon

autor hanca.s


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelenina na svíčkovou

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena