Zelenina do polévky

Zelenina podušená na másle a zavařená do skleniček skvěle dochutí polévky. Recept na vytvoření zásob čerstvé zeleniny pro dlouhé zimní měsíce.


4.618x
60 min
1×

Postup přípravy

Zeleninu očistíme, omyjeme a nastrouháme na hrubším struhadle. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Zeleninovou nať (petržel, celer, libeček) propereme a nakrájíme nadrobno. V hrnci si rozpustíme máslo a přidáme všechnu zeleninu a sůl. Zeleninu podusíme asi 20 minut, potom ji plníme do skleniček a sterilujeme 20 minut. Zeleninu do polévky používáme podle chuti k přípravě různých polévek.
user-icon

autor máma


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelenina do polévky

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena