Krůtí prsa rozkrojíme na čtyři plátky, lehce naklepeme, osolíme i opepříme.
Nivu rozmačkáme vidličkou a smícháme s máslem. Na každý plátek masa položíme plátek šunky a na ni rozdělíme nivovou směs. Přiklopíme půlkou broskve, plátek zabalíme a spíchneme párátky, případně převážeme nití.
Rozpálíme olej a závitky zprudka opečeme. Poté je podlijeme trochou vývaru a pečeme v předehřáté troubě při 180°C doměkka.
Měkké závitky vyndáme a udržujeme teplé. Výpek zaprášíme moukou a opražíme. Poté podlijeme vývarem a provaříme. Přidáme nadrobno nakrájené půlky broskví (nebo nahrubo nastrouhané) a podle chuti přisolíme. Necháme prohřát.
Závitky pobáváme s vařenými brambory, obložené čerstvou zeleninou (rajčata, hlávkový salát, okurka) a přelité omáčkou.