Vaření.czReceptyZavařovaná škvarková pomazánka

Zavařovaná škvarková pomazánka

Recept na výbornou pomazánku.


4.111x
150 min
2×

Postup přípravy

Maso a škvarky umeleme. Do umletého masa vmícháme vejce, půl litrové sklenice leča a podle chuti přidáme sůl a pepř. Pomazánkou naplníme čisté skleničky, uzavřeme víčky a můžeme sterilovat. Škvarkovou pomazánku sterilujeme při 100 °C zhruba 90 minut. Zavařovanou škvarkovou pomazánku mažeme na čerstvé pečivo. V chladu lze pomazánku skladovat i půl roku.
user-icon

autor MARIE

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zavařovaná škvarková pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena