Zapečený pangas se špenátovými listy

Jednoduché a chutné jídlo pro milovníky špenátu.


4.77x
60 min
3×

Postup přípravy

Filé z pangase lehce okořeníme kořením na ryby a osolíme.

Mísu na pečení vymažeme tukem. Vložíme do ní lehce filé. Na filety rovnoměrně rozložíme špenátové listy, které osolíme. Pangase se špenátovými listy vložíme do předehřáté trouby na 200 °C a dáme asi na 30 minut zapékat. Po půl hodině přidáme do mísy rozšlehaná vejce a vytvoříme tak třetí vrstvu. Zapékáme, dokud se vejce zcela nesrazí.

Zapečeného pangase se špenátovými listy podáváme s bramborovou kaší. Ihned podáváme.
user-icon

autor Kubas


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečený pangas se špenátovými listy

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká