Zapečený celer

Zdravý zeleninový pokrm, který můžeme použít jako přílohu.


2.91165x
20 min

Ingredience

sůl
50 gmáslo
2 ksceler
1 lžícemasová šťáva

Postup přípravy

Očistíme celery a rozkrojíme je na půlky. Celer povaříme asi 10 minut v osolené vodě a dobře osušíme.

Poté vložíme celery do zapékací misky, přelijeme rozehřátým máslem a upečeme doměkka v předehřáté troubě. Pět minut před dopečením je pokapeme šťávou z pečeného masa.

Zapečený celer podáváme jako přílohu. Nebo jej můžeme zapéct se sýrem a podávat s pečivem jako lehkou večeři.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečený celer

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena