Zapečené rybí filé v těstíčku

Rybí filé zapečené s těstíčkem a sýrem - lahůdka z minima. Snadný recept a velmi chutný rybí pokrm.


4.930x
35 min
3×

Postup přípravy

Naporcované filé osolíme a obalíme v hladké mouce, kterou lze ochutit kořením na ryby, filé zprudka opečeme na pánvi na oleji.

Porce filé potom naskládáme do přiměřeně velkého pekáčku, výpek z pánve slijeme na filé a pokapeme citronovou šťávou.

Filé dáme do předehřáté trouby a připravíme těstíčko z mléka, vejce a hladké mouky, které rozšleháme, aby v těstíčku nebyly cucky. Těstíčkem zalijeme filé. Když vrch zezlátne, posypeme strouhaným sýrem, ale nemusí být.

Zapečené rybí filé v těstíčku podáváme s chlebem, dobře chutná také s vařeným a pečeným bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečené rybí filé v těstíčku

Zpět na recept