Filet z halibuta s blanšírovanou zeleninou

Odlehčený jídelníček s Cambridge Weight Plan - recept na chutně připravený filet z halibuta.


0.00x
30 min

Postup přípravy

Rybí filet rozdělíme na dvě porce, z obou stran lehce osolíme mořskou solí a na pánvi opékáme na střední intenzitu z každé strany dozlatova přibližně 5 -7 minut.

Květák rozebereme na malé růžičky, které krátce povaříme a slijeme. Vývar prohřejeme a vložíme do něj květák, kedlubnu nakrájenou na kostičky a olivy. Vše společně krátce prohřejeme.

Podáváme v hlubokém talíři, do kterého nejdříve vložíme zeleninu, přelijeme vývarem a navrch položíme porci opečeného halibuta.

1 porce/140 kcal.
user-icon

autor jisova


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filet z halibuta s blanšírovanou zeleninou

Zpět na recept