Filet z halibuta s blanšírovanou zeleninou

Odlehčený jídelníček s Cambridge Weight Plan - recept na chutně připravený filet z halibuta.


0.00x
30 min

Ingredience

100 gkvěták
150 mlzeleninový vývar
100 gkedluben
1 ksjarní cibulka
10 ksčerné olivy
300 gfilet z halibuta bez kůže

podle chuti

mořská sůl

Postup přípravy

Rybí filet rozdělíme na dvě porce, z obou stran lehce osolíme mořskou solí a na pánvi opékáme na střední intenzitu z každé strany dozlatova přibližně 5 -7 minut. Květák rozebereme na malé růžičky, které krátce povaříme a slijeme. Vývar prohřejeme a vložíme do něj květák, kedlubnu nakrájenou na kostičky a olivy. Vše společně krátce prohřejeme. Podáváme v hlubokém talíři, do kterého nejdříve vložíme zeleninu, přelijeme vývarem a navrch položíme porci opečeného halibuta. 1 porce/140 kcal.
user-icon

autor jisova


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Filet z halibuta s blanšírovanou zeleninou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena