Papriky podle tohoto receptu můžeme podávat teplé i studené. Pokud chceme, aby byl pokrm sytější, přidáme do směsi opečené mleté maso.
3 dl | voda |
60 g | kapary |
125 g | mozzarella |
80 g | parmazán |
500 g | červená paprika |
500 g | žlutá paprika |
1 svazek | jarní cibulka |
3 lžíce | papriková pasta |
podle chuti | |
---|---|
česnek | |
sůl | |
rozmarýn | |
mletý pepř | |
podle potřeby | |
olivový olej |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.