Zapečené klobásy v listovém těstě jsou parádní chuťovkou, kterou uplatníme i k pohoštění návštěvy. Ideální je k pivu, na párty nebo jen tak na chuť. Vejce, kmín a zlatavá kůrka už jen podtrhnou tuhle jednoduchou pochoutku!
8 skvělých receptů z listového těsta nasladko i naslano
V dnešním článku se zaměříme na listové těsto a jeho tvárnost. Pokud při pečení sáhneme po hotovém listovém těstě, příprava moučníků, dezertů i slaných chuťovek z listového těsta je opravdu hračka. Výsledek se nedá zkazit a je rychlou volbou pro nečekané návštěvy.
Kupované listové těsto je běžně k dostání v obchodech chlazené nebo mražené. Koupit ho můžeme v kuse nebo vyválené. Proč bychom si ho měli dělat vlastnoručně? V čem je to domácí jiné než kupované? Rozhodně bude mít jiné složení. Domácí lístkové těsto totiž voní máslem!
Autor:Alja
Zajímavé komentáře
klobása v listovém těstě
Zapečené klobásy.