Vaření.czReceptyZapečené hlávkové zelí s masem

Zapečené hlávkové zelí s masem

Rychlá příprava večeře při dietě.


4.528x
35 min

Ingredience

sůl
5 gmáslo
kmín
130 guzené maso
100 ghlávkové zelí

Postup přípravy

Hlávkové zelí očistíme, nakrájíme a udusíme doměkka. Libovolné uzené maso nakrájíme a smícháme s udušeným zelím. Směs dáme do malé nádoby, kterou jsou předtím vymazali tukem. Hlávkové zelí s masem zapečeme. Zapečené hlávkové zelí s masem můžeme jíst třeba s brambory, ale i samostatně.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zapečené hlávkové zelí s masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena