Lehký a nenáročný oběd, který je nejlepší s vařeným bramborem a tatarkou.
Hodnocení
3.0
/ 5 (690x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
- -
olej
- -
sůl
2 ks
vejce
- -
ocet
2 dl
mléko
- -
pažitka
- -
kečup
200 g
strouhaný sýr
2 lžíce
hrubá mouka
- -
grilovací koření
5 kostek
filé mražené
Postup přípravy
Mražené kostky filé posolíme, posypeme grilovacím kořením, pokapeme octem, kečupem a v pekáčku na troše oleje asi 10 minut dusíme. Mléko rozšleháme s vejcem, solí, sýrem a moukou na kašovité těstíčko a přelijeme přes filé až je celé zakryté. Dáme do vyhřáté trouby a asi 15 až 20 minut zvolna zapékáme. Hotové posypeme sekanou pažitkou nebo pórkem a podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem.