Zapečená rýže

Jednoduché jídlo z mletého masa a rýže.


4.718x
45 min
6×

Postup přípravy

Uvaříme rýži podle návodu na obalu. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na cibulce podusíme mleté maso, okořeníme a osolíme podle chuti. Pekáček vymažeme máslem, polovinu rýže rozprostřeme na dno pekáčku, potom dáme podušené mleté maso a druhou polovinou rýže to překryjeme. Zalijeme smetanou. Rýži zapékáme dorůžova v troubě při teplotě asi 200 °C. Zapečenou rýži podáváme se salátem nebo okurkou.
user-icon

autor friďa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečená rýže

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena