Zapečená drůbeží játra

Výborná drůbeží játra, která okouzlí každého strávníka a přitom jsou tak jednoduchá.


3.480x
60 min

Postup přípravy

Zapékací misku vymažeme trochou oleje. Játra podle potřeby očistíme, opláchneme a necháme okapat. Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka.

Celou zapékací misku včetně stěn vyložíme tenkými plátky uzené kotlety. Na to poskládáme drůbeží játra a na ně cibuli. Vše zalejeme dostatečně kečupem.

Troubu předehřejeme na 200 °C. Vložíme zapékací misku a pečeme asi 45 minut. Záleží na množství jater.

Zapečená drůbeží játra ihned podáváme.
user-icon

autor Janinečka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečená drůbeží játra

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.