Vaření.czReceptyŽampionová omáčka s hovězím masem

Žampionová omáčka s hovězím masem

Recept na chutné jídlo s chutí a vůní žampionů.


4.713x
45 min

Ingredience

1 lžícemáslo
500 gžampiony
500 ghovězí maso
250 mlsmetana na vaření

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

podle potřeby

hotová jíška

Postup přípravy

Hovězí maso vaříme asi 1,5 hodiny, dokud nezměkne. Maso vyndáme a vývar si ještě ponecháme stranou. Na másle si zpěníme očištěné a na plátky pokrájené žampiony, když změknou, zalijeme je hovězím vývarem, osolíme, opepříme a necháme povařit 20 minut. Poté přidáme smetanu a podle chuti sůl či mletý pepř. Nakonec vložíme hovězí maso do hrnce, aby nabralo chuť omáčky. Žampionovou omáčku s hovězím masem chvíli povaříme a zahustíme hotovou jíškou. Žampionovou omáčku s hovězím masem podáváme s houskovými knedlíky.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Žampionová omáčka s hovězím masem

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena