Žampionová omáčka s hovězím masem

Recept na chutné jídlo s chutí a vůní žampionů.


4.713x
45 min

Postup přípravy

Hovězí maso vaříme asi 1,5 hodiny, dokud nezměkne. Maso vyndáme a vývar si ještě ponecháme stranou.

Na másle si zpěníme očištěné a na plátky pokrájené žampiony, když změknou, zalijeme je hovězím vývarem, osolíme, opepříme a necháme povařit 20 minut. Poté přidáme smetanu a podle chuti sůl či mletý pepř.

Nakonec vložíme hovězí maso do hrnce, aby nabralo chuť omáčky. Žampionovou omáčku s hovězím masem chvíli povaříme a zahustíme hotovou jíškou.

Žampionovou omáčku s hovězím masem podáváme s houskovými knedlíky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Žampionová omáčka s hovězím masem

Zpět na recept