Zámečníci

Až z Portugalska nám poslali tento recept na plněné švestky mandlemi v těstíčku a přelité malinovou šťávou. Kdo by odolal?


2.9958x
90 min
1×

Postup přípravy

Švestky namočíme na 10 hodin do vody, pak je uvaříme doměkka. Z vychladlých švestek odstraníme pecky, do každé švestky vložíme spařenou oloupanou mandli.

Připravíme si pařížské těstíčko. Smícháme vejce, mouku, mléko a lžíci oleje. V pařížském těstíčku obalíme švestky a smažíme je ihned v rozehřátém oleji.

Usmažené zámečníky ihned podáváme s malinovou šťávou, nebo je obalíme v cukru a strouhané čokoládě.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zámečníci

Zpět na recept