Zadělávané kedlubny

Jednoduché zeleninové jídlo.


3.292x
30 min

Postup přípravy

Kedlubny zbavíme listů a vrchní slupky a nakrájíme na plátky. Vložíme je do kastrolu, osolíme, opepříme, přidáme špetku nastruhaného muškátového oříšku, podlijeme vodou a dusíme dokud nezměknou. Do másla vmícháme mouky. Když jsou měkké, vmícháme k nim máslo s mouku. Krátce povaříme a můžeme servírovat.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zadělávané kedlubny

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena