Vaření.czReceptyZabaglione - žloutková pěna

Zabaglione - žloutková pěna

Jednoduchý recept na rychlý italský dezert.


3.97x
10 min
1×

Ingredience

4 lžícecukr
8 ksžloutek
4 lžícebílé víno
300 gčerstvé ovoce

na ozdobu

2 lžícecukr moučka

Postup přípravy

Ve vodní lázni vyšleháme žloutky s vínem a cukrem do hustého krému. Ovoce rozložíme na talíře, zalijeme zabaglione krémem a v rozpálené troubě pečeme asi 5 minut na horní spirálu, aby se vytvořila kůrčička. Upečené zabaglione - žloutkovou pěnu poprášíme cukrem a ihned podáváme.
user-icon

autor sweskowa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zabaglione - žloutková pěna

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena