Výtečná marináda na maso

Čekáte-li hosty, kterým byste rádi nabídli teplou chuťovku, pak je tu právě pro vás recept na přípravu chuťově výborné marinády na maso. Finální příprava masa je velice rychlá a jistě návštěvu oslníte.


4.731x
15 min
3×

Postup přípravy

Vejce rozklepneme, česnek oloupeme a prolisujeme, přidáme ostatní koření a bylinky. Všechny suroviny smícháme, vyšleháme metličkou nebo vidličkou. Do marinády naložíme lehce naklepané maso a uložíme v lednici na několik hodin, lépe ale do druhého dne.

Maso v marinádě opékáme poměrně zprudka na oleji, pokud zbyla marináda, přidáváme jí na maso ještě v průběhu pečení.

Marinované maso výtečně chutná položené na plátku čerstvého chleba, obložené sterilovanou okurkou nebo jinou zeleninou.

Postup je na marinádu pro přibližně 500 g masa. Můžeme použít i maso vepřové.
user-icon

autor siana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Výtečná marináda na maso

Zpět na recept