Snadná PIZZA s čímkoliv. Zvládne i začátečník.
těsto | |
---|---|
500 kg | hladká mouka |
1 lžíce | oleje |
500 ml | vlažná voda |
kostka či sáček - | droždí |
na ozdobu | |
více - | šunka (plátky) |
více - | sýr strouhaný |
více - | slanina |
omáčka | |
menší miska | miska |
1 konzerva | rajčatový protlak |
trochu špetka | oregano sušené |
trochu špetka | bazalka sušená |
podle chuti | |
trochu - | kečup jemný |
Všechny ingredience smíchejte do jedné misky, kde je pořádně promíchejte (rukama).
Nechte odležet nejméně 45 minut. Po vykynutí si na pracovní plochu vysypte mouku (aby se vám to nelepilo). Vyndejte trochu těsta z mísy a dejte jej na pracovní plochu, kde jej rozválejte a dejte na plech, aby se vám to při přendání na plech nerozsypalo.
Na toto těsto dejte: omáčku, šunku, sýr a ostatní ingredience.
Po nandání všech ingrediencí dejte plech s pizzou do trouby, kterou jste si předem rozehřáli.
Troubu dejte na 220 stupňů Celsia. Po 20-25, klidně i dříve, minutách vytáhněte a dozdobte čímkoliv třeba: kečup, bylinky, či sýr.
Přeji Vám dobrou chuť.
Videorecept: Domácí pizza, kterou hravě zvládnete
Jak na domácí pizzu? Stačí jen pár ingrediencí a výborná večeře je na světě. Oblohu na pizzu lze podle libosti měnit a pokaždé si tak připravit chuťově jinou variantu.
autor spopek224
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.