Recept na omáčku z čerstvých rajčat a italského koření.
4 lžičky | cukr |
3 stroužky | česnek |
1 lžička | sůl |
800-1000 g | rajčata |
2 ks | šalotka |
2 lžíce | olivový olej |
120 ml | zeleninový vývar |
1 lžička | sušené oregano |
0.5 lžičky | sušený tymián |
1-2 špetky | mletý barevný pepř |
1 lžička | sušená bazalka |
Pochutnejte si na těch nejlepších receptech z rajčat
Milujete chuť zralých rajčat a chcete vyzkoušet nové recepty? Vybrali jsme pro vás výborné pokrmy, ve kterých si rajčata můžete dopřát jak v čerstvé podobě, tak zapečená, v podobě omáček, polévek, chuťovek a netradičně i v pomazánce.
autor Michy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena