Voňavý kapr na grilu

Recept na grilovaného kapra s tymiánovo-česnekovou příchutí.


4.555x
45 min
4×

Postup přípravy

Kapra omyjeme, očistíme, vykucháme, zbavíme hlavy, ploutví a ocasu. Očištěný trup kapra nakrájíme na podkovy. Lístečky tymiánu jemně usekáme. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Připravíme si marinádu. Česnek promícháme s olejem, jemně usekaným tymiánem a několika kapkami citronové šťávy. Porce kapra osolíme, opepříme, potřeme marinádou a necháme 2 hodiny rozležet.

Rošt potřeme olejem a porce voňavého kapra grilujeme z každé strany asi 4 minuty a ihned podáváme.

Ke grilovanému kapru na roštu s chutí tymiánu a česneku nejlépe chutná čerstvé pečivo a zelenina.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Voňavý kapr na grilu

Zpět na recept