Vločkové karbanátky

Recept na chuťově výborné karbanátky za pár korun, vhodné i pro vegetariány.


4.529x
45 min
2×

Postup přípravy

Ovesné vločky přes noc namočíme do vývaru z masoxu. Druhý den scedíme, vymačkáme přebytečnou vodu a umixujeme.

Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme, přidáme k vločkové směsi. Dále vmícháme vejce, sůl, pepř, majoránku, hořčici, koření do mletých mas a strouhanku podle potřeby.

Ze vzniklé hmoty tvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance a z obou stran na oleji osmažíme.

Vločkové karbanátky podáváme s brambory či bramborovou kaší a zeleninovým salátem. Při správném ochucení ani zapřísáhlý masožravec nepozná, že nejí maso!
user-icon

autor Enoch


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vločkové karbanátky

Zpět na recept