Vločkové karbanátky

Recept na chuťově výborné karbanátky za pár korun, vhodné i pro vegetariány.


4.529x
45 min
2×

Ingredience

4 stroužkyčesnek
sůl
1 ksvejce
majoránka
1 kscibule
1 kostkamasox
300 govesné vločky
mletý černý pepř
koření do mletých mas
1 lžíceplnotučná horčice

podle potřeby

olej
strouhanka

Postup přípravy

Ovesné vločky přes noc namočíme do vývaru z masoxu. Druhý den scedíme, vymačkáme přebytečnou vodu a umixujeme. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme, přidáme k vločkové směsi. Dále vmícháme vejce, sůl, pepř, majoránku, hořčici, koření do mletých mas a strouhanku podle potřeby. Ze vzniklé hmoty tvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance a z obou stran na oleji osmažíme. Vločkové karbanátky podáváme s brambory či bramborovou kaší a zeleninovým salátem. Při správném ochucení ani zapřísáhlý masožravec nepozná, že nejí maso!
user-icon

autor Enoch


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vločkové karbanátky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena