Vinný klobásový šnek

Vinné klobásy připravené na tmavém pivě. Recept na dobrý oběd, který podáváme s bramborovou přílohou nebo jen pečivem.


4.080x
45 min
1×

Postup přípravy

Klobásy si stočíme a rozdělíme na dvacet šneků, které si spojíme menší špejlí, (stačí i párátko). Slaninu nakrájíme na delší nudličky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a česnek prolisujeme.

Vinné šneky opečeme zprudka z obou stran na troše oleje a šneky uložíme do pekáčku. Do výpeku od klobásových šneků vložíme slaninu, kterou opékáme do křupava. Potom přidáme cibuli s česnekem. Po 5 minutách přimícháme protlak a podlijeme tmavým pivem. Omáčku dochutíme pálivou papričkou a solí.

Omáčku nalijeme na vinné šneky a 20 minut zapékáme v troubě při teplotě 200 °C.

Vinné klobásové šneky na tmavém pivě podáváme teplé s bramborovou přílohou nebo pečivem.

user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vinný klobásový šnek

Zpět na recept