Vinná smažená klobása

Jednoduchý recept, jak připravit chutnou vinnou klobásu.


3.37x
30 min
1×

Ingredience

500 gvinná klobása

na obalení

1 špetkasůl
2 ksvejce
strouhanka
2 lžičkymajoránka
hladká mouka

Postup přípravy

Asi půl kila vinné klobásy nařežeme na 8 - 10 cm dlouhé kousky, které zatočíme do šneku a propíchneme párátkem. Připravíme si klasický trojobal (hladkou mouku, vejce, strouhanku), ale do osoleného rozšlehaného vejce ještě přimícháme dvě lžičky majoránky. Vinnou klobásu obalíme v trojobalu a osmažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Vinnou smaženou klobásu můžeme podávat například s vařeným bramborem.
user-icon

autor Trinetka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vinná smažená klobása

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena