Vinná cibulačka

Voňavá a skvělá polévka.


3.273x
30 min

Postup přípravy

Cibule oloupeme, nakrájíme na proužky

V hrnci rozehřejeme máslo a cibuli osmahneme, zaprášíme moukou a připravíme světlou jíšku. Tu pak podlijeme vývarem a když začne vřít, přilijeme víno a povaříme.

Po odstavení dochutíme rozdrceným česnekem a zeleným kořením.

Rohlíky nakrájíme na kolečka, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct.

Zapečené rohlíky rozdělíme do hlubokých talířů a přeléváme polévkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vinná cibulačka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.