Vinná cibulačka

Voňavá a skvělá polévka.


3.273x
30 min

Postup přípravy

Cibule oloupeme, nakrájíme na proužky V hrnci rozehřejeme máslo a cibuli osmahneme, zaprášíme moukou a připravíme světlou jíšku. Tu pak podlijeme vývarem a když začne vřít, přilijeme víno a povaříme. Po odstavení dochutíme rozdrceným česnekem a zeleným kořením. Rohlíky nakrájíme na kolečka, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct. Zapečené rohlíky rozdělíme do hlubokých talířů a přeléváme polévkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vinná cibulačka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena