Vepřový steak

Vepřový steak podušený ve směsi sterilované zeleniny zdobíme na talíři opečenými párky.


3.01536x
45 min

Ingredience

- -česnek
- -olej
- -sůl
2 kscibule
- -mouka hladká
- -kečup
- -pepř mletý
1 dlvíno červené
100 gslanina anglická
100 ghrášek sterilovaný
900 gkýta vepřová
50 gkapie sterilované
100 gžampióny sterilované
150 gpárky spišské

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme moukou a po obou stranách opečeme dozlatova společně s párky pokrájenými na hřebínek. Ve výpeku zpěníme slaninu a cibuli, přidáme pokrájené žampióny a papriku, podlijeme vodou a přidáme rozetřený česnek a kečup. Společně s masem vše podusíme, zalijeme vínem, povaříme, zjemníme máslem. Směs rozložíme na steaky a ozdobíme párkem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřový steak

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.