Vepřový steak podušený ve směsi sterilované zeleniny zdobíme na talíři opečenými párky.
- - | česnek |
- - | olej |
- - | sůl |
2 ks | cibule |
- - | mouka hladká |
- - | kečup |
- - | pepř mletý |
1 dl | víno červené |
100 g | slanina anglická |
100 g | hrášek sterilovaný |
900 g | kýta vepřová |
50 g | kapie sterilované |
100 g | žampióny sterilované |
150 g | párky spišské |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.