Vepřové výpečky z remosky

Recept na výborné výpečky na česneku, které se rozplynou na jazyku!


0.00x
45 min

Postup přípravy

Vepřovou plec omyjeme a nakrájíme na menší kostky, osolíme a řádně okmínujeme. Vložíme do remosky s trochou oleje a opečeme, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a česnek pokrájený na tenké plátky, nebo prolisovaný. Několikrát obracíme vařečkou, aby maso mělo ze všech stran křupavou kůrčičku, poté podlijeme horkou vodou a necháme dusit. Nakonec maso vyndáme a výpek zahustíme trochou mouky. Poté maso vrátíme do remosky, promícháme a ještě chvíli necháme pod poklicí. Vepřové výpečky podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem a se špenátem.


Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček


Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než o víkendu se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.


Pečeme


Recept na pečené vepřové maso se zelím krok za krokem


Máte rádi vepřové? A se zelím? Pak právě tento recept přijde vhod. Pečené vepřové na zelí a slanině nemá chybu!


Recept


 

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové výpečky z remosky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká