Vepřové roládky s kapií

Recept na chutné roládky s pestrou náplní.


4.25x
60 min

Postup přípravy

Plátky vepřového si rozklepeme, okraje plátků spojíme k sobě, osolíme a opepříme. Plát masa potřeme pikantní hořčicí.

Sýry nastrouháme a promícháme. Kapii necháme okapat a nakrájíme na proužky.

Na plát masa poklademe na střídačku slaninu se šunkou. Poklademe kapií a posypeme nastrouhaný sýrem. Množství surovin si upravíme podle velikosti masa. Roládku zamotáme a spíchneme párátky nebo obmotáme nití.

Na pánvi rozehřejeme olej a vepřovou roládu zprudka ze všech stran osmahneme. Podlijeme slabým vývarem, přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Pak odkryjeme a šťávu necháme vyrestovat.

Z vepřové rolády, kterou jsme nechali trochu vychladnout, odstraníme nit a nakrájíme na plátky. Vepřové roládky s kapií podáváme s bramborovou kaší nebo s chlebem (i zastudena).
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové roládky s kapií

Zpět na recept