Vepřové rizoto s Moravankou

Jednoduchý recept na rychlé pohoštění.


4.898x
60 min
6×

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na malé kostky, okořeníme například grilovacím kořením a necháme chvíli odležet. Rýži uvaříme podle návodu na obalu.

V pánvi si rozpálíme sádlo, přidáme cibuli pokrájenou nadrobno a necháme zesklovatět. Přidáme kořeněné vepřové maso, zprudka orestujeme a necháme chvíli podusit. K téměř měkkému masu přidáme zeleninovou směs Moravanka. Dáme jen hrášek s mrkví, zbytek necháme na ozdobu. Chvíli společně podusíme. Pak vmícháme rýži. Vepřové rizoto s Moravankou již jen prohřejeme.

Vepřové rizoto s Moravankou rozdělíme na talíře, porce posypeme sýrem a ihned podáváme. Můžeme ozdobit zeleninou, která nám zbyla z Moravanky.
user-icon

autor Fazolka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové rizoto s Moravankou

Zpět na recept