Velmi jednoduché, rychlé a chutné jídlo z vepřové konzervy.
Hodnocení
4.3
/ 5 (20x)
Doba přípravy
30 min
Chutnalo
2x
Ingredience
Podle potřeby
Olej
Podle chuti
Eidam300 g
Podravka
Mletá sladká paprika2 lžičky
Pálivá mletá paprika
Ostatní
Velká cibule1 ks
Dlouhozrnná rýže4 balíčky
Kukuřice sterilovaná1 konzerva
Vepřové maso2 konzervy
Postup přípravy
Dáme si vařit rýži podle pokynů na krabici. Oloupanou cibuli a maso z konzervy nakrájíme na kostičky a dáme smažit na pánvičku.
Přidáme scezenou kukuřici, chvíli smažíme a pak zasypeme podravkou a mletou paprikou (může být i pálivá).
Do hotové rýže vmícháme masovou směs a podáváme s nastrouhaným sýrem. Jako příloha k vepřovému rizotu s kukuřicí je vhodná kyselá okurka, červená řepa i zelí.