Inspirace na vepřové maso ze slunné Itálie. Vždyť my Češi milujeme vepřové maso, tak proč si jej pro jednou nepřipravit tak trochu jinak. V receptu nechybí cibulky, česnek, ale také bílo víno a citronová šťáva. A samozřejmě bylinky, které vepřovému ramínku po Italsku dodají ten správný šmrnc.
2 stroužky | česnek | |
3 lžíce | olej | |
sůl | ||
petrželka | ||
0.5 ks | citron | |
100 ml | bílé víno | |
masový vývar | ||
mletý bílý pepř | ||
100 g | cibule | |
700 g | vepřové ramínko bez kosti | |
0.5 lžičky | šalvěj |
Vepřová krkovice, panenka i kotleta v originálních receptech
Vepřové maso je v Česku jedním z nejoblíbenějších. Nejlibovějšími druhy vepřového masa jsou kýta, kotleta a panenka. Vybrali jsme pro vás pár receptů, které užijete o víkendu na slavnostní oběd, ale i přes týden jako rychlovku pro celou rodinu.
Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček
Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než právě s nadcházejícím víkendem se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.
Recept na vepřové kostky na kari krok za krokem
Vepřové maso patří k finančně dostupnějším, a tak se z něj dnes naučíme připravit rychlý a chutný hlavní pokrm krok za krokem. Recept zcela jistě zvládnou úplně všichni.