Vaření.czReceptyVepřové ramínko po Italsku

Vepřové ramínko po Italsku

Inspirace na vepřové ze slunné Itálie.


3.270x
75 min

Postup přípravy

Cibulky a česnek oloupeme. Česnek navíc rozpůlíme. Maso zbavíme šlach, osolíme, opepříme a pomalu opečeme na rozpáleném oleji ze všech stran. Přidáme loupané cibulky a stroužky česneku. Necháme mírně zhnědnout, zalijeme citronovou šťávou, bílým vínem, přikryjeme pokličkou a asi hodinu dusíme. Občas poléváme trochou vývaru. Měkké vepřové ramínko vyjmeme, rozkrájíme na plátky a naskládáme na nahřátý talíř. Šťávu povaříme. Přidáme šalvěj, kapary a necháme přejít varem. Nakonec přidáme sekanou petrželku. Vepřové ramínko po Italsku servírujeme s dušenou rýží.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové ramínko po Italsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena