Vepřové na česneku se žampiony

Recept na chutné plátky vepřové krkovice s vůní česneku a hub, které zaručeně zachutnají každému.


4.818x
35 min

Postup přípravy

Vepřovou krkovici nakrájíme na 4 plátky. Maso opláchneme studenou vodou, osušíme a jemně naklepeme. Plátky masa potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.

Na oleji opražíme česnek a přidáme žampiony, které prudce osmažíme. Žampiony podlijeme vínem, které necháme vyprchat. Přidáme plátky masa, osmažíme z obou stran, potom podlijeme vývarem, přikryjeme a pomalu dusíme s přiléváním vývaru do změknutí.

Vepřové na česneku se žampiony podáváme k hlavnímu chodu s oblíbenou přílohou.

user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové na česneku se žampiony

Zpět na recept